Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Thyme essential oil and sausage diameter effects on biogenic amine formation and microbiological load in smoked horse meat sausage
 
 
Titel: Thyme essential oil and sausage diameter effects on biogenic amine formation and microbiological load in smoked horse meat sausage
Auteur: Huang, Liyuan
Wang, Yuan
Li, Ruiting
Wang, Qingling
Dong, Juan
Wang, Jingyun
Lu, Shiling
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland