Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasound heat treatment effects on structure and acid-induced cold set gel properties of soybean protein isolate
 
 
Titel: Ultrasound heat treatment effects on structure and acid-induced cold set gel properties of soybean protein isolate
Auteur: Zhao, Chengbin
Chu, Zejun
Miao, Zhenchi
Liu, Jing
Liu, Jingsheng
Xu, Xiuying
Wu, Yuzhu
Qi, Baokun
Yan, Jiannan
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 39 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland