Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Hydrocolloid effects on Nε-carboxymethyllysine and acrylamide of deep-fried fish nuggets
 
 
Titel: Hydrocolloid effects on Nε-carboxymethyllysine and acrylamide of deep-fried fish nuggets
Auteur: Jiang, Yang
Qin, Ruike
Jia, Caihua
Rong, Jianhua
Hu, Yang
Liu, Ru
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 39 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland