Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Functional beverage production using acetous fermentation of soursop: Physicochemical, toxicity and organoleptic properties
 
 
Titel: Functional beverage production using acetous fermentation of soursop: Physicochemical, toxicity and organoleptic properties
Auteur: Ho, Chin Wai
Chang, Lee Sin
Syed Muzni, Syarifah Kauthar
Fazry, Shazrul
Lazim, Azwan
Hj Hussain Zaki, Umi Kalsum
Lim, Seng Joe
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 39 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland