Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Functional properties and sensory aroma of roasted jackfruit seed flours compared to cocoa and commercial chocolate powder
 
 
Titel: Functional properties and sensory aroma of roasted jackfruit seed flours compared to cocoa and commercial chocolate powder
Auteur: Spada, Fernanda Papa
Mandro, Gabriela Fernanda
da Matta Junior, Manoel Divino
Canniatti-Brazaca, Solange Guidolin
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 37 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland