Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Effect of egg yolk on the properties of wheat dough and bread
 
 
Titel: Effect of egg yolk on the properties of wheat dough and bread
Auteur: Sang, Shangyuan
Xu, Dan
Ma, Yongshuai
Jin, Yamei
Wu, Fengfeng
Xu, Xueming
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 37 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland