Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Adjustment of the structural and functional properties of okara protein by acid precipitation
 
 
Titel: Adjustment of the structural and functional properties of okara protein by acid precipitation
Auteur: Cai, Yongjian
Huang, Lihua
Tao, Xia
Su, Jiaqi
Chen, Bifen
Zhao, Mouming
Zhao, Qiangzhong
Van der Meeren, Paul
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 37 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 57 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland