Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical, radical scavenging activity and sensory properties of a soft cheese fortified with Arbutus unedo L. extract
 
 
Titel: Physicochemical, radical scavenging activity and sensory properties of a soft cheese fortified with Arbutus unedo L. extract
Auteur: Masmoudi, Manel
Ammar, Imène
Ghribi, Hager
Attia, Hamadi
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 35 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland