Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Gluten free cookies from rice-chickpea composite flour using exudate gums from acacia, apricot and karaya
 
 
Titel: Gluten free cookies from rice-chickpea composite flour using exudate gums from acacia, apricot and karaya
Auteur: Hamdani, Afshan Mumtaz
Wani, Idrees Ahmed
Bhat, Naseer Ahmad
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 35 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland