Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Characteristic physicochemical indexes and flavor compounds in Xinjiang Kazak cheese during ripening
 
 
Titel: Characteristic physicochemical indexes and flavor compounds in Xinjiang Kazak cheese during ripening
Auteur: Xu, Zhenli
Chen, Jiluan
Shi, Xuewei
Wang, Bin
Zheng, Xiaochun
Zheng, Xiaoji
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 35 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland