Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Dough rheology and loaf quality of wheat-cassava bread using different cassava varieties and wheat substitution levels
 
 
Titel: Dough rheology and loaf quality of wheat-cassava bread using different cassava varieties and wheat substitution levels
Auteur: Chisenga, Shadrack Mubanga
Workneh, Tilahun Seyoum
Bultosa, Geremew
Alimi, Buliyaminu Adegbemiro
Siwela, Muthulisi
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 34 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland