Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of white salted noodles using rice flour as the principal ingredient and the effects of transglutaminase on noodle qualities
 
 
Titel: Preparation of white salted noodles using rice flour as the principal ingredient and the effects of transglutaminase on noodle qualities
Auteur: Weng, Zi-Jun
Wang, Be-Jen
Weng, Yih-Ming
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 33 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland