Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical, structural and sensory properties of smooth hound autolysates-sugar conjugates formed using a glycosylation reaction
 
 
Titel: Physicochemical, structural and sensory properties of smooth hound autolysates-sugar conjugates formed using a glycosylation reaction
Auteur: Abdelhedi, Ola
Salem, Ali
Souissi, Nabil
Nasri, Rim
Nasri, Moncef
Jridi, Mourad
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 32 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland