Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Vine (Vitis vinifera L.) leaves as a functional ingredient in pistachio calisson formulations
 
 
Titel: Vine (Vitis vinifera L.) leaves as a functional ingredient in pistachio calisson formulations
Auteur: Jridi, Mourad
Abdelhedi, Ola
Kchaou, Hela
Msaddak, Lotfi
Nasri, Moncef
Zouari, Nacim
Fakhfakh, Nahed
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 31 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland