Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Influence of 4 lactic acid bacteria on the flavor profile of fermented apple juice
 
 
Titel: Influence of 4 lactic acid bacteria on the flavor profile of fermented apple juice
Auteur: Chen, Chen
Lu, Yanqing
Yu, Haiyan
Chen, Zeyuan
Tian, Huaixiang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 27 (2019) nr. C pagina's 30-36
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland