Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 27 gevonden artikelen
 
 
  The effect of lactic acid bacteria and yeast usage on aroma development during tarhana fermentation
 
 
Titel: The effect of lactic acid bacteria and yeast usage on aroma development during tarhana fermentation
Auteur: Özdemir, Nilgün
Yazıcı, Gizem
Şimşek, Ömer
Özkal, Sami Gökhan
Çon, Ahmet Hilmi
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 26 (2018) nr. C pagina's 30-37
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland