Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Significance of traditional fermented foods in the lower Mekong subregion: A focus on lactic acid bacteria
 
 
Titel: Significance of traditional fermented foods in the lower Mekong subregion: A focus on lactic acid bacteria
Auteur: Ly, Dalin
Mayrhofer, Sigrid
Domig, Konrad J.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 26 (2018) nr. C pagina's 113-125
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland