Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Impact of vinification procedure on fruit wine inhibitory activity against α-glucosidase
 
 
Titel: Impact of vinification procedure on fruit wine inhibitory activity against α-glucosidase
Auteur: Čakar, Uroš
Grozdanić, Nađa
Pejin, Boris
Vasić, Vesna
Čakar, Mira
Petrović, Aleksandar
Djordjević, Brižita
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 25 (2018) nr. C pagina's 1-7
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland