Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 23 gevonden artikelen
 
 
  The interfacial properties of various milk fat globule membrane components using Langmuir isotherms
 
 
Titel: The interfacial properties of various milk fat globule membrane components using Langmuir isotherms
Auteur: Priyanka, Malik
Sabine, Danthine
Aman, Paul
Koen, Dewettinck
Christophe, Blecker
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 20 (2017) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland