Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Effect of oleuropein on the oxidative stability and storage quality of Tabaq-Maz, fried mutton ribs
 
 
Titel: Effect of oleuropein on the oxidative stability and storage quality of Tabaq-Maz, fried mutton ribs
Auteur: Dua, Sourab
Bhat, Z.F.
Kumar, Sunil
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 12 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland