Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Palm oil: Processing, characterization and utilization in the food industry – A review
 
 
Titel: Palm oil: Processing, characterization and utilization in the food industry – A review
Auteur: Mba, Ogan I.
Dumont, Marie-Josée
Ngadi, Michael
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 10 (2015) nr. C pagina's 16 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland