Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Potential of curdlan use on the improving textural, cooking and sensory quality, and predicted glycemic index of high-fiber pasta added with watermelon rind
 
 
Titel: Potential of curdlan use on the improving textural, cooking and sensory quality, and predicted glycemic index of high-fiber pasta added with watermelon rind
Auteur: Long, Dien Quang
Tra Tran, Thi Thu
Nguyet Ton, Nu Minh
Man Le, Van Viet
Verschenen in: Bioactive carbohydrates and dietary fibre
Paginering: Jaargang 33 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland