Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Innovative approaches to pectin processing: Enhancing techno-functional properties for applications in food and beyond
 
 
Titel: Innovative approaches to pectin processing: Enhancing techno-functional properties for applications in food and beyond
Auteur: Kaur, Gurjeet
Khan, Zakir Showat
Toker, Ă–mer Said
Bhat, Mohmad Sayeed
Basyigit, Bulent
Kurt, Abdullah
Rustagi, Sarvesh
Suri, Shweta
Hatami, Samaneh
Fayaz, Shemilah
Aijaz, Thameed
Verschenen in: Bioactive carbohydrates and dietary fibre
Paginering: Jaargang 32 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland