Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Effect of apricot, guar and locust bean gum hydrocolloids on pasting, antioxidant, rheology, thermal and sensory properties of gluten-free breads
 
 
Titel: Effect of apricot, guar and locust bean gum hydrocolloids on pasting, antioxidant, rheology, thermal and sensory properties of gluten-free breads
Auteur: Hamdani, Afshan Mumtaz
Wani, Idrees Ahmed
Bhat, Naseer Ahmad
Maqbool, Khushnuma
Mir, Shabir Ahmad
Verschenen in: Bioactive carbohydrates and dietary fibre
Paginering: Jaargang 31 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland