Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Technological effect of dietary oat fiber on the quality of minced sausages prepared from Indian major carp (Labeo rohita)
 
 
Titel: Technological effect of dietary oat fiber on the quality of minced sausages prepared from Indian major carp (Labeo rohita)
Auteur: Gore, Sandeep Bhaskar
Xavier, K.A. Martin
Nayak, Binay Bhushan
Tandale, Ajay Trimbak
Balange, Amjad Khansaheb
Verschenen in: Bioactive carbohydrates and dietary fibre
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland