Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different microwave intensity on the extraction yield and physicochemical properties of pectin from dragon fruit (Hylocereus polyrhizus) peels
 
 
Titel: Effects of different microwave intensity on the extraction yield and physicochemical properties of pectin from dragon fruit (Hylocereus polyrhizus) peels
Auteur: Rahmati, Shahrooz
Abdullah, Aminah
Kang, Oon Lee
Verschenen in: Bioactive carbohydrates and dietary fibre
Paginering: Jaargang 18 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland