Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Design, formulation, and characterization of a potential ‘whole food’ using fibre rich orange (Citrus sinensis Lin) pomace as base
 
 
Titel: Design, formulation, and characterization of a potential ‘whole food’ using fibre rich orange (Citrus sinensis Lin) pomace as base
Auteur: Oduntan, Abosede Oluwakemi
Arueya, Gibson L.
Verschenen in: Bioactive carbohydrates and dietary fibre
Paginering: Jaargang 17 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland