Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 6 gevonden artikelen
 
 
  In vivo study of medical and biological properties of functional bakery products with the addition of pumpkin flour
 
 
Titel: In vivo study of medical and biological properties of functional bakery products with the addition of pumpkin flour
Auteur: Dyshlyuk, Lyubov
Babich, Olga
Prosekov, Alexander
Ivanova, Svetlana
Pavsky, Valery
Yang, Yong
Verschenen in: Bioactive carbohydrates and dietary fibre
Paginering: Jaargang 12 (2017) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 6 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland