Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 6 gevonden artikelen
 
 
  Dough rheology and physicochemical properties of steamed buns fortified with cross-linked rice starch
 
 
Titel: Dough rheology and physicochemical properties of steamed buns fortified with cross-linked rice starch
Auteur: Abdul Shukri, Farah Syahirah
Abdul Refai, Syazwani
Shukri, Radhiah
Muhammad, Kharidah
Mustapha, Nor Afizah
Wan Ibadullah, Wan Zunairah
Ramli, Nurul Shazini
Verschenen in: Bioactive carbohydrates and dietary fibre
Paginering: Jaargang 12 (2017) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 6 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland