Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Effect of addition of enzymatically modified guar gum on glycemic index of selected Indian traditional foods (idli, chapatti)
 
 
Titel: Effect of addition of enzymatically modified guar gum on glycemic index of selected Indian traditional foods (idli, chapatti)
Auteur: Giri, Shital
Banerji, Anamika
Lele, S.S.
Ananthanarayan, Laxmi
Verschenen in: Bioactive carbohydrates and dietary fibre
Paginering: Jaargang 11 () nr. C pagina's 1-8
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland