Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Procédés d’obtention et compositions nutritionnelles des huiles de tournesol, olive et colza
 
 
Titel: Procédés d’obtention et compositions nutritionnelles des huiles de tournesol, olive et colza
Auteur: Evrard, Jacques
Pagès-Xatart-Pares, Xavier
Argenson, Christian
Morin, Odile
Verschenen in: Cahiers de nutrition et de diététique
Paginering: Jaargang 42 (2007) nr. S1 pagina's 11 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Société Française de Nutrition
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland