Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effects of carbon sources and temperature on the formation and structural characteristics of food-related Staphylococcus epidermidis biofilms
 
 
Titel: Effects of carbon sources and temperature on the formation and structural characteristics of food-related Staphylococcus epidermidis biofilms
Auteur: Zou, Mingming
Liu, Donghong
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 9 () nr. 4 pagina's 370-376
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: KeAi Communications Co. Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland