Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Oxidation combined with Maillard reaction induced free and protein-bound Nε-carboxymethyllysine and Nε-carboxyethyllysine formation during braised chicken processing
 
 
Titel: Oxidation combined with Maillard reaction induced free and protein-bound Nε-carboxymethyllysine and Nε-carboxyethyllysine formation during braised chicken processing
Auteur: Zhu, Zongshuai
Fang, Rui
Huang, Ming
Wei, Yunji
Zhou, Guanghong
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 9 () nr. 4 pagina's 383-393
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: KeAi Communications Co. Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland