Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Structural and functional properties of hydrolyzed/glycosylated ovalbumin under spray drying and microwave freeze drying
 
 
Titel: Structural and functional properties of hydrolyzed/glycosylated ovalbumin under spray drying and microwave freeze drying
Auteur: Liu, Lili
Dai, Xiaoning
Kang, Huaibin
Xu, Yunfeng
Hao, Weiming
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 9 () nr. 1 pagina's 80-87
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: KeAi Communications Co., Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland