Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of flavor fingerprinting of red sufu during fermentation and the comparison of volatiles of typical products
 
 
Titel: Characterization of flavor fingerprinting of red sufu during fermentation and the comparison of volatiles of typical products
Auteur: Wang, Peng
Ma, Xiaoran
Wang, Wenping
Xu, Dandan
Zhang, Xin
Zhang, Jian
Sun, Yong
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 8 () nr. 4 pagina's 375-384
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland