Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Enzymes inhibitory property, antioxidant activity and phenolics profile of raw and roasted red sorghum grains in vitro
 
 
Titel: Enzymes inhibitory property, antioxidant activity and phenolics profile of raw and roasted red sorghum grains in vitro
Auteur: Irondi, Emmanuel Anyachukwu
Adegoke, Bosede Mofoluwake
Effion, Emy Sofie
Oyewo, Selimat Oluwakemi
Alamu, Emmanuel Oladeji
Boligon, Aline Augusti
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 8 (2019) nr. 2 pagina's 142-148
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: KeAi Communications Co., Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland