Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 6 gevonden artikelen
 
 
  Terminalia arjuna: A novel natural preservative for improved lipid oxidative stability and storage quality of muscle foods
 
 
Titel: Terminalia arjuna: A novel natural preservative for improved lipid oxidative stability and storage quality of muscle foods
Auteur: Kalem, Insha Kousar
Bhat, Z.F.
Kumar, Sunil
Desai, Ajay
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 6 (2017) nr. 4 pagina's 167-175
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Beijing Academy of Food Sciences
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 6 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland