Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 6 gevonden artikelen
 
 
  Scientific and technical aspects of yogurt fortification: A review
 
 
Titel: Scientific and technical aspects of yogurt fortification: A review
Auteur: Hashemi Gahruie, Hadi
Eskandari, Mohammad Hadi
Mesbahi, Gholamreza
Hanifpour, Mohammad Amin
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 4 (2015) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Beijing Academy of Food Sciences
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 6 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland