Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Use of quince seed mucilage edible films containing natural preservatives to enhance physico-chemical quality of rainbow trout fillets during cold storage
 
 
Titel: Use of quince seed mucilage edible films containing natural preservatives to enhance physico-chemical quality of rainbow trout fillets during cold storage
Auteur: Jouki, Mohammad
Mortazavi, Seyed Ali
Yazdi, Farideh Tabatabaei
Koocheki, Arash
Khazaei, Naimeh
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 3 (2014) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Beijing Academy of Food Sciences
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland