Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Lactobacillus salivarius H strain isolated from Chinese dry-cured ham on the color stability of fresh pork
 
 
Titel: Effect of Lactobacillus salivarius H strain isolated from Chinese dry-cured ham on the color stability of fresh pork
Auteur: Luo, Zhen
Gasasira, Vincent
Huang, Yuhui
Liu, Dengyong
Yang, Xihong
Jiang, Shihong
Hu, Wenfeng
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 2 (2013) nr. 3-4 pagina's 7 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Beijing Academy of Food Sciences
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland