Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Acceptability of a reformulated grain-based food: Implications for increasing whole grain consumption
 
 
Titel: Acceptability of a reformulated grain-based food: Implications for increasing whole grain consumption
Auteur: Manickavasagan, A.
Reicks, M.
Singh, V.
Sawsana, A.
Intisar, A.M.
Lakshmy, R.
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 2 (2013) nr. 3-4 pagina's 8 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Beijing Academy of Food Sciences
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland