Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Co-inoculation of Debaryomyces hansenii and lactic acid bacteria: a strategy to improve the taste and odour profiles of dry sausages
 
 
Titel: Co-inoculation of Debaryomyces hansenii and lactic acid bacteria: a strategy to improve the taste and odour profiles of dry sausages
Auteur: Wen, Rongxin
Sui, Yumeng
Liu, Jiaqi
Wang, Huiping
Kong, Baohua
Qin, Ligang
Chen, Qian
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 13 () nr. 6 pagina's 3273-3283
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland