Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Umami taste components in chicken-spices blends and potential effect of aroma on umami taste intensity
 
 
Titel: Umami taste components in chicken-spices blends and potential effect of aroma on umami taste intensity
Auteur: Andaleeb, Rani
Zhu, Yiwen
Zhang, Ninglong
Zhang, Danni
Hussain, Muzahir
Zhang, Yin
Lu, Yingshuang
Liu, Yuan
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 13 () nr. 3 pagina's 1220-1230
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland