Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Emulsifying property, antioxidant activity, and bitterness of soybean protein isolate hydrolysate obtained by Corolase PP under high hydrostatic pressure
 
 
Titel: Emulsifying property, antioxidant activity, and bitterness of soybean protein isolate hydrolysate obtained by Corolase PP under high hydrostatic pressure
Auteur: Guan, Haining
Feng, Chunmei
Ren, Min
Xu, Xiaojun
Liu, Dengyong
Diao, Xiaoqin
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 13 () nr. 3 pagina's 1271-1278
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland