Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Effect of sodium starch octenyl succinate-based Pickering emulsion on the physicochemical properties of hairtail myofibrillar protein gel subjected to multiple freeze-thaw cycles
 
 
Titel: Effect of sodium starch octenyl succinate-based Pickering emulsion on the physicochemical properties of hairtail myofibrillar protein gel subjected to multiple freeze-thaw cycles
Auteur: Wang, Huinan
Zhang, Jiaxin
Liu, Xinran
JinxiangWang,
Li, Xuepeng
Li, Jianrong
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 13 () nr. 2 pagina's 1018-1028
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland