Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Changes in wheat protein digestibility and allergenicity: Role of Pediococcus acidilactici XZ31 and yeast during dough fermentation
 
 
Titel: Changes in wheat protein digestibility and allergenicity: Role of Pediococcus acidilactici XZ31 and yeast during dough fermentation
Auteur: Fu, Wenhui
Chen, Chen
Liu, Chenglong
Tao, Sha
Xue, Wentong
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 12 () nr. 6 pagina's 2381-2389
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland