Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 49 gevonden artikelen
 
 
  The effect of protein oxidation on the formation of advanced glycation end products after chicken myofibrillar protein glycation
 
 
Titel: The effect of protein oxidation on the formation of advanced glycation end products after chicken myofibrillar protein glycation
Auteur: Zhu, Zongshuai
Bassey, Anthony Pius
Huang, Ming
Khan, Iftikhar Ali
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 12 () nr. 5 pagina's 1571-1579
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland