Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Creating burdock polysaccharide-oleanolic acid-ursolic acid nanoparticles to deliver enhanced anti-inflammatory effects: fabrication, structural characterization and property evaluation
 
 
Titel: Creating burdock polysaccharide-oleanolic acid-ursolic acid nanoparticles to deliver enhanced anti-inflammatory effects: fabrication, structural characterization and property evaluation
Auteur: Zhu, Shanshan
Qiu, Zhichang
Qiao, Xuguang
Waterhouse, Geoffrey I.N.
Zhu, Wenqing
Zhao, Wenting
He, Qiuxia
Zheng, Zhenjia
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 12 () nr. 2 pagina's 454-466
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland