Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Polysaccharide impregnation: a pretreatment method for improving scallop quality and flavor
 
 
Titel: Polysaccharide impregnation: a pretreatment method for improving scallop quality and flavor
Auteur: Sun, Mengwen
Lin, Huimin
Zeng, Chen
Deng, Shanggui
Guidi, Alessandra
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 12 () nr. 2 pagina's 546-554
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland