Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Physical and emulsifying properties of pea protein: influence of combined physical modification by flaxseed gum and ultrasonic treatment
 
 
Titel: Physical and emulsifying properties of pea protein: influence of combined physical modification by flaxseed gum and ultrasonic treatment
Auteur: Yang, Jia
Huang, Fenghong
Huang, Qingde
Ma, Da
Chen, Yashu
Peng, Dengfeng
Yu, Xiao
Deng, Qianchun
Geng, Fang
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 12 () nr. 2 pagina's 431-441
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland